1 Haziran 2014 Pazar

6. Kitap Kurtları İle Blog Turu: Kalbimi Salla - Michelle A. Valentine


 6. Blog Turumuzdan herkese merhaba. Öncelikle bu tur hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Fark ettiğiniz üzere kitabımızın türü yeni yetişkin. Bu yüzden sevgili İrem ve Yiğit bize katılmak istemedi. Onlar olmayınca dört kişi kaldığımız için yanımıza birini daha kattık. Bu sevgili misafirimiz iseee Eda abla (evet bu turdaki herkes benden büyük -_-) yani Bayan Şeftali!!!! Ben onu çok sevdim. Sizde seversiniz bence. Her neyse sizleri daha fazla oyalamadan künye yorum ve okumanız için 5 nedenle baş başa bırakıyorum.


Kitabın Adı: Kalbimi Salla
Özgün Adı: Rock The Heart
Yazar: Michelle A. Valentine
Seri: Black Falcon #1
Tür: New Adult - Romance - Contemporary
Yayınevi: Aspendos Yayınları
Sayfa Sayısı: 270


Arka Kapak Yazısı:
İyi kız Lane, Noel Falcon'dan ayrıldığı için son dört yıldır pişmanlık içinde. Rock yıldızı olma hayallerinin onu bir yere götürmeyeceğini söylediğinde mantıklı davrandığını düşünüyordu. Ama şimdi kendi kariyeri durgunken, onun bir rock tanrısı olduğunu görünce ne kadar yanlış yaptığını anlıyor. Noel, Lane'in staj yaptığı pazarlama şirketini kiraladığından Lane onu yeniden görmek zorunda kalacak. Hayalindeki yöneticilik işini şirkette garantilemek istiyorsa, Noeli ikna etmek ve müşteri olarak kazanmak zorunda. Ne yazık ki kalbini kırdığı için Noel hâlâ ona kızgın.
Lane'in şirketi, Noelin dikkatini çekmesi için onu Black Falcon konserine gönderdiğinde, onu görür görmez Lanein hisleri allak bullak olur ve onu unutmadığını anlar. Ama Noelin hayranlarıyla olan sayısız kaçamakları ve kendini beğenmiş tavırları, onu, bir zamanlar sevdiği aynı adam olmadığına inandırır. Görünüşe göre Noel şimdi sadece Lane'in vücudunu istemektedir. İşi kazanmak için ona ihtiyacı olduğunu söylediğinde, Noel değişmiş bir adam olduğunu Lanei kendisiyle turneye gelmeye zorlayarak ispatlar.
Lane, Noel'in teklifini istemeyerek kabul ettikten sonra onu memnun etmek için ne gerekiyorsa isteyerek yapmaya başlar, bu onun baştan çıkarıcı isteklerine boyun eğmek de olsa... Lane çok geçmeden kandırmacanın tehlikeli bir oyun olduğunu ve oynayanın sadece kendisi olmadığını anlayacaktır.

 Söz konusu aşk olduğunda yapabileceğin tek hata, peşinden gitmemektir.

 Rock yıldızlarnı severim eh haliyle bu kitabın konusu olan kişilerse rock yıldızı olunca bu kitabı da severim. Arka kapak yazısında yazdığı gibi İYİ KIZ (!) Lane *hayır sen niye sevgilini bırakırsın ki hadi bıraktın bi daha neden geri dönersin mazoşist misin sen?* staj yaptığı şirkette yükselmeyi amaçlamaktadır. Bunu yapabilmesi için Noel'i kendi safına çekmesi şarttır falandır filandır. Eh bunlar birbirlerinin lise aşkı olunca tabi Noel'de fırsatı kaçırmaz kızımızı turneye gelmesi için ikna eder. Hadi bilin bakalım turnede neler oluyor. Valla hiç zor değil. Siz anladınız bence de her neyse. Kitabın ana konusu bu gibi. Daha fazla konuya girersem korkuyorum bütün kitabı yazıcam.
 Kitabın konusundan bahsettiğime göre göre gelelim benim yorumuma. Evet kitabı beğendim ama yazar sanki biraz acemiymiş gibi geldi bana. Onun dışında güzeldi ama konusunun sıradan olduğunu düşünüyorum. Ama yine de kalın bir kitaptan sonra çerez niyetine kafa dinlemek için okunabilecek bir kitaptı. Böyle dediğime bakmayın bazı yerlerde ağzınız öyle bir açık kalıyor ki.
Bazı yerlerde böyle kaldığım olmuştur.

 
 Şimdi sizi hazır meraklandırmışken bırakalım ve 5 neden bölümümüze geçelim.

BU KİTABI OKUMANIZ İÇİN 5 SEBEP

1. Black Falcon Grubu'nun gitaristi Riff!!! (Bana göre Riff kitabın okunması için beş nedeni de kapsıyor. Serinin en çok beklediğim kitabı onunki olucak.)

2. Grubun bir rock grubu olması. Daha önce de söylediğim gibi rock gruplarını severim.

3. Kafanızı dağıtmak için mükemmel bir yol. Çerez niyetine okunabilir bir kitap.

4. Kötü çocuklardan *Riff (adam mükemmel)* hoşlanıyorsanız tam size göre.

5. Entrika meraklıları kitabımıza sizleri de bekleriz bu arada. 

 Çekilişi Facebook'tan yapacağımız duyurmuştuk. Facebook sayfamıza bekleriz. Öpüldünüz. 

1 yorum:

  1. Bende sizi çok sevdim bebeğim :* Teşekkürler :D :D :D

    YanıtlaSil