30 Aralık 2014 Salı

9. Kitap Kurtları Blog Turu: Tahrik - K. Bromberg



Eveeet, 9. blog turumuzla karşınızdayız ;) Açıkçası bu kitap beni kapağı yönüyle hafAf bir çekimi altına almıştı. Fakat içeriği beni pek cezbedemedi. Şu zamana kadar beğenmediğim kitaplar için yorum yapmamıştım bu ilk olacak. Bu yorumumdan ne çıkar pek bilemiyorum.



Kitap Adı:  Tahrik
Özgün Adı: Driven
Yazar: K. Bromberg
Tür: Romance
Yayınevi: Olimpos Yayınevi
Sayfa Sayısı: 288





Arka Kapak Yazısı:


Rylee Thomas kontrolü elinde tutmaya alışkın bir kadındır. Ama kontrolünü kaybetmesine ve bundan çok hoşlanmasına sebep olacak biriyle tanışır. 

Ben kural dışıyım...

İstekli kadınlarla dolu bir dünyada, çapkın ve son derece yakışıklı olan Colton Donavan için zor bir hedefim. O, hayatın her alanında istediğini elde etmeye alışkın biri. Pistte ve pist dışında sürekli, kontrol dışına çıkmak üzere olan bir patenle sorumsuz bir çocuk.

Ben ona istediğini veremem, o da bana ihtiyacım olanı veremez. Ama onun zayıf dış görünüşünün ardında, yaralı ruhunun karanlık sırlarını bir kez gördükten sonra ondan uzak kalabilir miydim?

Aramızdaki cinsel çekim inkâr edilemezdi. Birey olarak kontrolü ele alma ihtiyacımız reddedilemezdi. Ama dünyalarımız çarpıştığında aramızdaki çekim yeterli olacak mıydı, yoksa anlatılmamış sırlar ve irade savaşları bizi ayıracak mıydı?

 Tahrik... Adıyla birçok erotica okuyucusunu kendine çekiyor ama kitabımız pek erotica kategorisine girmiyor maalesef. İçinde pek sevişme olmamakla birlikte beni kendi içine alamadı bağlanamadım karakterlere, kitaba. Öncelikle karakterlerden başlamak istiyorum. 
 Colton Donovan, bir CEO, yakışıklı, yarışçı *zaten yarıştığı şirketin CEO'su*. kısacası bir erkekten beklenilen çoğu şeye sahip. Aynı zamanda o bir duygusuz... 
 Rylee Thomas, o narin, kırılgan, minik işte ne biliyim böyle kedi yavrusu... Ayrıca bir nişanlısı varmış ve ölmüş. O da o  öldüğünden beri kimseyle çıkmamış diyelim. Sadık biri yani...

 Rylee ve Colton bir açık arttırmada *Rylee'nin çalıştığı kuruluşun* tanışıyorlar ve Colton diyor ki *aslında böyle demiyo ama anladınız siz ya* "Bu kız benim olmalı, bununla bir güzel sevişmeliyim." İşte burdan sonrası Colton'un Rylee'yi elde etme çabası. Sadece seksten ibaret bir ilişki yaşamaları ve aynı zamanda Rylee'nin Colton'u tanımasıyla kitabın sonuna geliyoruuz. Yani klişe bir erotica diyelim...

 Hissedemedim kitabı, karakterler beni çekmedi. Rylee'nin yerine kendimi koyamadım, umutsuzca Colton'a aşık olamadım. Duygusuz bir kitaptı belkide ondandır. Aaa ama şunu belirtmeliyim ki bu kitapta şöyle bir özellik var ya çok seviyorsunuz ya da hiç sevmiyorsunuz. Şahsen ben sevmeyen taraftayım. Çerez niyetine okunabilinecek bir kitap mıydı? Evet- belki. Kitabın iç baskısı hakkında pek konuşmak istemiyorum. Kısacası pek ısınamadım. Ama belkide siz çok beğenen tarafta olursunuz. Çekilişle 2 kitap hediye ediyoruz sizleri çekilişimize doğru alalım. 

a Rafflecopter giveaway

21 Aralık 2014 Pazar

Kitap Yorumu: Tersyüz - Amy HARMON + Çekiliş



 Nasıl başlayacağımı, nasıl devam ettireceğimi inanın bilmiyorum. İlk defa bir kitap hakkında yorum yazamama durumuyla karşı karşıya kalıyorum. Bütün kelime hafızam yok oldu sanki. Kesinlikle beni etkisi altına aldı. Tersyüz hayatımı tepetaklak etti.





Kitap Adı: Tersyüz
Yazar: Amy Harmon
Tür: New Adult, Romance
Yayınevi: Yabancı Yayınevi
Sayfa Sayısı: 369



Arka Kapak Yazısı:


Ambrose Young okulun en çekici çocuğu ve kasabanın yıldız güreşçisiydi. Uzun boylu ve yapılı bir vücudu, omuzlarına değen saçları ve yakıcı gözleriyle aşk romanlarının kapaklarını süsleyebilecek kadar yakışıklıydı. Fern Taylor bunun farkındaydı ve Ambrose Young’a âşıktı. Belki de bu kadar yakışıklı olduğu için Fern asla onunla birlikte olabileceğini düşünmemişti. Ta ki her şey tersyüz olana ve Ambrose'un eski yakışıklılığından eser kalmayana kadar…

Tersyüz, beş genç adamın küçük bir kasabadan kalkıp savaşa gidişinin ve içlerinden sadece birinin geri dönüşünün hikâyesi... Hayatı, benliği, güzelliği kaybetmenin hikâyesi... Bir kızın, yıkılmış bir çocuğa; yaralı bir savaşçının sıradan bir kıza olan aşkının hikâyesi... Kalp kırıklığının üstesinden gelen bir arkadaşlığın ve bilinen kalıpların dışına çıkan bir kahramanın hikâyesi... Tersyüz, hepimizin içinde biraz iyiliğin biraz da kötülüğün olduğunu keşfettiğimiz modern çağın Güzel ve Çirkin’i...



sık sık düşündüğüm bir şeydir aslında